19 November Ålborg (Final Dansk avelslöppning)

Åter igen gör I Can Win Gardenia ett toppen lopp.

4:e plats I Dansk avelslöppning på 14.7 full distans i november och bara 3 år.

Tack till Ålborg för ett fint arrangemang och tack till Flemming Jensen för insatsen.

Nu blir det vinter träning för honom så att han kan glänsa i 2024.

3 november Ålborg, Danmark

Efter ett lopp utvändigt på ledaren det mesta av loppet blev I Can Win Gardenia 3:a i dag.

Fin låg puls direkt efter loppet är positivt.

Om 16 dagar, den 19 nov väntar finalen i Dansk avelslöppningoch vi fick spår 10, så hårt tempo är det vi hoppas på.

Tack till Flemming Jensen för att han trodde på honom idag.

Och tack till vårsponsor JBS Vinderrekruttering för dagens middag.

31 oktober Jägersro

Super nöjda med våra hästar idag med, känns som lite stallform.

Evita Express var fin i kvalet på 21.5 på ett bra sätt .

Nocturnally vår härliga "bankomat" kom 3:a igen på 14.6 full väg. Hängde på en töm idag så vi kollar upp honom inför nästa start.

25 oktober Åby

En 4:e plats till I Can Win Gardenia och 21.000 kr.

Fullt godkänt .Fick gå själv i tredje spår sista 800m och såg fin ut

22 oktober Nyköbing

En fin 4:e plats idag för Goodison Park, det blev galoppp i starten och han hamnade långt efter hela loppet tills de kom in på upploppet men då gick det fort för honom in i mål.

21 oktober Jägersro

Nocturnally gick ännu ett fint lopp idag, låg 4:e invändigt och fick en sen lucka men spurtade vasst till en fin 3:e plats

10/10 Jägersro

Så dukltig Nocturnally var idag. Snygg 3:e plats på 15.4 och 10.000 in på kontot. Tack så mycket Thomas Linder

8/10 Charlottenlund, Danmark

Fin 3:e plats 14.5 (nytt rekord) 2000a till I can Win Gardenia .

4/10 Jägersro

Kickans Rebell gick premielopp och klarade det med bravur, 29.9 blev tiden

22/9 Danska Kriteriekvalet

I Can Win Gardenia fick idag en 5:e plats 15.5 2000a.

Det var inte nog til en plats I finalen men vi lovar att han kommer fullt laddad til consulationen om 3 veckor den 8 oktober.. Tack till Erik Adielsson som bara berömde hästenoch konstaterade att banan var allt för lös till Wins stora aktion och gärna lite mera tempot undervägen i loppet.

Winni kom glad i mål och det gillar vi.

21/9 Nyköbing, Danmark

Goodison var behandlad efter förra starten och var felfri, så hoppas att han fick lite självförtroende idag.

Harrison så fin ut in på upploppet men hästen framför fick plötsligt problem och så hängde hjulen ihop på de två ekipagen Annars full form på Harry.

12 September  Halmstad

En 3:e plats till I Can Win Gardenia idag på Halmstad

En dålig start gjorde det svårt för honom att vinna idag och han gjorde ett fint lopp trots alt.

Nu siktar vi på Danska kriterie kval den 22/9

25 augusti  Charlottenlund

Ännu en seger till I Can Win Gardenia

I Can Win Gardenia blev åter en vinnare, denna gång på Charlottenlund.

Kort efter start hamnade I Can Win Gardenia 2:a par utvändigt och 500 meter kvar tryckte Jörgen gasen i botten och sen var det bara en häst på banan, 15.0 full distans.

Nocturnally fick sista pengar och var i full form och dugtig. Allt blev bara fel.

Tusind tack Nicolai Olsen

13 Augusti Tingsryd

En hederlig 4 plads till smukke Nocturnally idag på 13.2. Tack till kusken Ivarii.

12 Augusti  Nyköbing

Äntligen lite framgångar

Han var fin senast I Can Win Gardeniamen idag var han bara super vass.Nytt banrekord för 3 årige och lätt seger.

En 2:a platstill Harrison, fint kört idag av Rene Kjär.

Goodison Park såg åter läcker ut men galopperade bort en 3:e plats i sista sväng .

5 Augusti  Jägersro

Harrison fick en 3:e plats på jägersro efter ett lopp utvändigt på ledaren

30 Juli Nyköbing

I Can Win Gardenia var fin 2:a på 16.9 men kom allt för långt bak under loppet, men slutade super starkt på upploppet.

Staro Next Move fick tufft lopp men var inte som vi förväntade. Vi kollade halsen efter loppet hos veterinären och det var inte bra. Medicin och en stor halsduk och mycket kärlek så kommer han igen.

20 Juli Karlshamn

Okay dag på härliga Karlshamns travoval. Galaad Smiling var fin 4:a och Izarietta fick en 5:e plats.

19 Juli Karlshamn

Sista pengar till Harrison I ett mycket stökigt lopp. Påkörd bakifrån i första sväng och i galopp. Men fin dag ändå

11 Juli Jägersro

Natt trav på Jägersro ikvälloch bäst var Nocturnally körd avIivari Nurminenmed en fin fin 2:a platspå 13.9.

Så härligt att han har hittat självförtroendet efter halsoperation.

Goodison Park ser bättre och bättre ut och gick nytt rekord med en liten galopp från start .

10 Juli Vaggeryd

Harrison på Vaggeryd på tillägg . 2168m 4:e plats på tiden 15.7.

Harry fick ett hopplöst lopp långt långt bak utan lucka någon gång. När luckan äntligen kom i sista sväng så bara flög han fram.

Tusen tack till Carl Johan Jepson för fin fin körning.

7 Juli Tingsryd

Det blev tyvärr galopp för både Izarietta och Galaad Smiling idag

4 Juli

Idag var Izarietta inne på Jägersro´s mile bana och gjorde ett jobb i ösregnet inför starten på fredag på Tingsryd

4 Juli Jägersro

Tyvärr så blev det galopp i första sväng för Nocturnally idag.

29 Juni Nyköbing

Det blev nästan en perfekt dag på Nyköpings fantastiska banunderlag .

Goodison Park blev 3:a efter ett tufft lopp men krigade hela vägen så han får plus idag.

Staro Next Move gick första starten efter en skadeperiod på 8 månader. Fick efter planen ett avvaktande lopp i ryggar, så läcker ut I sista sväng och fick en fin 3:e plats. Starkt av honom att komma tillbaka.

Galaad Smiling blev slagen på målfoto med nosen, fint kört av Nicolai Olsen. Dugtig 2:a var han denna fina fux.

4/6  Tingsryd

Klar på Tingsryd travet.

Nytt rekord for båda hästar på Tingsryds snabba och välskötta bana.

Izarietta blev fin 3:a, två små galopper i första sväng och hon missar bra position rygg lederen.Men dugtig tjej.

Första start för Harrison efter hemkomsten från Frankrike . Harry satt för långt tillbaka för att han tycker det er "jubiii". Låg puls och fin såg han ut Harrybomben.

18/4 Halmstad

Nytt rekord och lite pengar med hem. Galaad Smiling satt långt tillbaka i kön med bricka 14 men gick bra på upploppet.

13/4 Jägersro

I Can Win Gardenia fick en 6:e plats på Jägersro idag.

Han springer med bromsen i på slutet men det känns som en spännande framtid, när huvud och kropp är helt på plats

11/4 Nyköbing, Danmark

Ett 5:e pris till Nocturnallly som gjorde det okej, var hårt inne på pengar i loppet. Han var lugn idag och det är positivt. 😊

Goodison Park stod nästan stilla i starten och istället för 20m extra var det närmare 40m. Men han gjorde ett bra lopp och äntligen felfri.

6/4 Jägersro

Idag gick I Can Win Gardenia provlopp på Jägersro

Du ser det HÄR han har nr 2

23 mars Jägersro

Izarietta gjorde ett bra lopp i dag på Jägersro. Tog några galoppsteg i starten så hon hamnade sist i klungan men efter ett fint sista varv så blev det en 4:e plats på nytt rekord 17,1

17 mars Charlottenlund

Idag var vi nöjda med Goodison park "om vi ser bort från galoppen " Vi hade ändrat utrustning lite grann idag och det kändes positivt.

Vi har inte gett upp än.

7 mars Jägersro

Det blev en godkänd 6:e plats till Izarietta, hon avslutade fint och fick sista pengen

Nocturnally hade en dålig dag och galopperade

5 mars Charlottenlund

I Can Win Gardenia fick en fin debut som 4:a på tiden 18.9 2000m autostart. Han skötte sig på ett bra sätt men är en väl vuxen kille med en stor kropp. Fin såg han ut.

Galaad Smiling fick ett tröstpris i ett lopp med många omstarter. Han var ingen kriger idag och kom in med låg puls. Vi ändra lite på träningen och kommer snart ut igen.

17 februari  Halmstad

På ett regnigt och blåsigt Halmstad oval gick det fint för hästarna ikväll

Izarietta var först ut och fick en silver plats, bra spurt av henne och hon fortsätter se fin ut.

Nocturnally var tapper på 6:e plats efter ett lopp i dödens hela vägen, höll farten bra och såg fin ut idag.

15 februari  Jägersro

Fint kvallopp avI Can Win Gardeniaidag på Jägersro

Efter en start galopp stod klockan på 18.3 sista 2000 meter och sista kilometer på 1.17

16 Januari Halmstad

3:e plats för Izarietta ikväll på Halmstad. Det blev ett litet fält men hon spurtade fint in i mål och vi är nöjda med henne idag.8 500 kr till ägarna, Avantiwords och Team Lorentzen.Tack Peter Ingves för jobbet.

15 januari Frankrike

Tyvärr blev trött Harrison sista 500m. Allt blev perfekt från start och under loppet, bra trav och fin i dom svåra svängarna men pulsen var väldigt hög efter loppet. Vi kollar upp Harrison och misstanken går påhalsinfektion..

Du ser loppet  HÄR

Fredag 6 januari Charlottenlund

Årets första start på Lunden för stallet blev till en 4:e plats för Galaad Smiling,

Som sista häst in på upploppet och i en snabb avslutning var han fullt godkänd i finishen